Åpen stilling:

Videoredigering - Short Form Content

Vi ser etter en videoredigerer med interesse for short form content og TikTok-videoer. Hos oss får du muligheten til å jobbe med varierte prosjekter, og lage engasjerende videoer for våre kunder. Vi ser etter noen som er oppdatert på de nyeste trendene og har et øye for detaljer.
Lokasjon: Remote
Betaling: Per video

Arbeidsoppgaver

Redigering
Du får tilgang til egne Dropbox-mapper for hver kunde, hvor du vil finne alt nødvendig materiale levert av oss. Din hovedoppgave blir å redigere sammen videoer på en kreativ og engasjerende måte. Innholdet skal benyttes til sosiale medier, med et spesielt fokus på TikTok. I de fleste tilfeller skal videoene også tekstes.
Kommunikasjon og tidsfrister
En viktig del vil være kommunikasjon og overholdelse av tidsfrister. Vi bruker Slack for all vår kommunikasjon. Gjennom Slack vil vi ha jevnlig dialog om pågående prosjekter, hvor vi diskuterer detaljer knyttet til videoer som skal redigeres, samt eventuelle justeringer eller oppdateringer som må gjøres. Vi verdsetter rask turnaround, og det er viktig at du kan levere til avtalte frister.
Kreative ideer
Følge med på de nyeste trendene på sosiale medier, spesielt på TikTok, og foreslå kreative konsepter eller ideer som kan testes hos de forskjellige kundene.
Dette er oss

Et litt utradisjonelt byrå

Som et digitalt markedsføringsbyrå vet vi at folk er lei av typiske annonser. Forbrukerne forandrer seg og stiller nå helt andre krav til hva de ønsker å se. Likevel føler vi at mange byråer sliter med å tilpasse seg og fortsetter med markedsføringen de har gjort i en årrekke. Det er her vi skiller oss ut.

Vi er evig nysgjerrige og elsker å utfordre forventninger og oppsøke nye muligheter. Vi er ærlige folk som tror på hardt arbeid og strekker oss langt for å tilby en tjeneste vi selv vil oppleve.

Er dette noe for deg?

Takk! Vi har mottatt innsendingen av skjemaet, og kommer tilbake til deg snart!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet. Husk at det kun kan være 1 link, gjerne legg flere videoer i en mappe.

Spørsmål og svar

Hvordan får jeg betalt?

Som videoredigerer i vårt team, vil du få betalt per ferdigstilt video. Summen per video vil avtales direkte med deg. Denne summen vil reflektere både omfanget og kvaliteten på arbeidet som kreves for hver video.

Vil jeg være ansatt i ECM?

I denne rollen som videoredigerer vil du ikke være fast ansatt i Ecommerce Marketing AS, men heller fungere som en frilanser. Du vil arbeide med oss på en prosjekt-for-prosjekt basis, noe som gir deg fleksibilitet og muligheten til å jobbe med en rekke forskjellige og spennende oppdrag. Selv om dette ikke er en fast ansettelse fra starten, er det absolutt potensiale for en fast stilling på sikt hvis samarbeidet mellom oss viser seg å være vellykket.

Hvor mange videoer kan jeg redigere i måneden?

I starten av samarbeidet vil vi sikre at både du og våre kunder blir godt tilpasset hverandre. Når vi ser at samarbeidet fungerer bra, vil det være muligheter for å øke antallet prosjekter du jobber med. Imidlertid, som et utgangspunkt, bør du ha kapasitet til å redigere minst 15 videoer per måned. Disse videoene er primært for TikTok, og varierer i lengde fra så kort som 10 sekunder til rundt 2 minutter.

Kan jeg jobbe eksternt eller er det nødvendig å være på kontoret?

Det er 100% eksternt. Du har friheten til å jobbe hjemme, eller et annet sted som passer deg best.

Hva er fristene jeg må jobbe etter?

Fristene vil variere avhengig av antall videoer og kundenes behov. Det vil komme nye videoer hver måned, noe som betyr at redigeringen må skje fortløpende.

Er det muligheter for kreativ frihet i redigeringen?

Ja, det er absolutt rom for kreativ frihet i redigeringen. For enkelte prosjekter og kunder, vil det imidlertid være spesifikke brand guidelines som må følges. Disse retningslinjene kan inkludere bruk av bestemte fonter, fargepaletter, og andre designelementer.

Hvordan fungerer kommunikasjonen og oppfølgingen på prosjekter?

Kommunikasjon og oppfølging på alle våre prosjekter skjer hovedsakelig gjennom Slack. På Slack vil du motta oppdateringer, veiledning, og tilbakemeldinger. Det gjør det også enkelt for deg å stille spørsmål, dele ideer, og holde oss oppdatert på fremdriften.