"Vi er et ambisiøst team med en enkel hensikt."

ECM er et digitalt markedsføringsbyrå posisjonert i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Vi er datadrevne, kreative problemløsere som brenner for markedsføring og elsker å se våre kunder lykkes.

Det beste fra to norske byråer

Johnsrud Media AS
Johnsrud Media er spesialister på å gi bedrifter en tilstedeværelse på nett som skaper sterke resultater. De designer skreddersydde Webflow og Shopify nettsider og øker fortjenesten med optimalisert markedsføring på tvers av plattformer. De er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 byråer i Norge, i tillegg til å være Shopify partner.
Nettside
SAN Media Solution AS
SAN Media Solution spesialiserer seg på digital markedsføring og innholdsproduksjon. De utvikler og skreddersyr løsninger tilpasset kundens problem. De vet at innhold er en essensiell del av markedsføringen og har anskaffet seg en dyp forståelse av hva slags innhold som selger på nett.
Nettside

"Det er vår felles visjon som driver oss fremover."

Som et digitalt markedsføringsbyrå vet vi at folk er lei av typiske annonser. Forbrukerne forandrer seg og stiller nå helt andre krav til hva de ønsker å se. Likevel føler vi at mange byråer sliter med å tilpasse seg og fortsetter med markedsføringen de har gjort i en årrekke. Det er her vi skiller oss ut.

Vi er evig nysgjerrige og elsker å utfordre forventninger og oppsøke nye muligheter. Vi er ærlige folk som tror på hardt arbeid og strekker oss langt for å tilby en tjeneste vi selv vil oppleve. 

Hvorfor velge oss?

Som en del av Gen-Z, forstår vi hva som appellerer for de ulike målgruppene og alderssegmentene. Denne innsikten kombinerer vi med vår markedsføringskompetanse for å skape kampanjer og innhold vi vet faller i smak hos målgruppen, samtidig som det driver resultater. Kort fortalt hjelper vi bedrifter å navigere seg i dagens stadig skiftende digitale verden, med lønnsomhet i fokus.

Effektiv onboarding
Utgangspunkt i dine forretningsmål
Enkel, oversiktlig rapportering - i sanntid

Utgangspunkt i dine forretningsmål

Vi brenner for å avdekke nye digitale markedsføringsmuligheter for ambisiøse merkevarer som ønsker å flytte grenser og å skape en meningsfull effekt. Vi utnytter vår forretningskunnskap og digitale ekspertise for å dekke hele kundeopplevelsen og identifisere strategiske vekstmuligheter med fokus på å skape gode resulterer på både et kortsiktig og langsiktig nivå.

Møt personene

Kristoffer Johnsrud

Alexander Naglestad

Ludvig Støre

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.