Innhold er blitt viktigere enn noen gang

Vi hjelper din bedrift å produsere innholdet du trenger for å nå deres ambisjoner.

Ved at vi spesialiserer oss på digital markedsføring, er vi alltid oppdatert på de siste trendene i markedet, noe som lar oss skape innhold som hjelper kundene våre å nå målene deres raskere.

Prosessen vår

fornøyde kunder. Derfor er målet vårt at prosessen for deg skal bli så effektiv og enkel som mulig - samtidig som tjenesten vi leverer gir de resultatene du ønsker (og litt til). Alle kunder har ulike behov og ambisjoner, derfor velger vi å skreddersy et unikt løsningsforslag til hver enkelt kunde vi jobber med, slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg å oppnå ditt mål
Introduksjonsmøte
Målet med dette møte er å bli kjent med deg og merkevaren deres, samt høre mer om behovene og ambisjonene deres.
1.
Planlegging
Basert på introduksjonsmøte og en markedsanalyse vi gjennomfører, vil vi skreddersy og presentere et forslag til hvilket innhold vi mener burde produseres - for å oppfylle målene deres.
2.
Shoot og ferdigstillelse
Etter vi har blitt enig om hva slags innhold som skal produseres er det tid for shoot. Vi filmer/fotograferer, redigerer og sender over førsteutkast.
3.

Produkt fotografering

Å ha profesjonelle bilder av produktene deres, både med nøytrale bakgrunner, men også i en “livsstil” setting hjelper deg som bedrift å bli oppfattet som en seriøs merkevare.

Når vi gjennomfører en produkt shoot prøver vi alltid å gjenspeile "personligheten" til merkevaren i bildene og trekke frem det som gjør merkevaren spesiell, for å skape bilder som har et unikt preg ved seg. Dette vil hjelpe deg å skille deg ut fra mengden og bygge en lojal kundebase
Brukes gjerne på nettside og i sosiale medier
Øker kredibiliteten til merkevaren din 
Kan være med å skille deg ut fra konkurrenter
Kan øke konverteringsraten i nettbutikken din
Kom i kontakt

Se tidligere bilder

Videoinnhold

I 2023 og tiden fremover blir video viktigere og viktigere for å gro en merkevare på nett. Folk elsker å konsumere videoinnhold, en studie Hubspot gjennomførte viser at 9 av 10 brukere ønsker å se mer videoinnhold fra merkevarer og bedrifter. Det forutses også at i løpet av 2023 vil man gjennomsnittlig bruke 100 minutter om dagen til å se på videoinnhold på nett. 

Mulighetene med video er mange, men det som er sikkert er at det er en helt unik måte å bygge en sterk relasjon til målgruppen din, noe som fører til at du skaper flere og flere lojale kunder. Basert på målene dine, hjelper vi deg å finne ut hva slags video innhold man burde skape for å nå de målene.

Se tidligere videoer

Produktfoto m/ modell

Ved å implementere modeller i bilder skaper man i enda større grad en mer personlig sammenkobling fra produkt til merkevaren din. Når man selger over nett kan man ikke ta eller føle på produktet, derfor gjør det kjøpsprosessen enklere for kundene dine om de kan se produktet ditt tatt i bruk av personer. 

Når folk ser produktet ditt med andre mennesker gjør det at de forestiller seg hvordan produktet kunne ha sett ut på dem eller i deres liv. Vi hjelper deg å velge riktige modeller og lokasjoner basert på resultatet vi ønsker å oppnå. 
Hjelper kundene dine å visualisere produktene dine i deres liv.
Skape forskjellige assosiasjoner til merkevaren din.
Øke troverdigheten til merkevaren din
Skape en merkevare folk ønsker å assosiere seg med
Kom i kontakt

Se tidligere bilder

Hvordan komme igang?

Du som kunde skal kun behøve å fortelle oss hva du ønsker å oppnå, så legger vi en plan på hvordan vi skal komme oss dit.
1.
Vi setter opp et video møte
2.
Utvikler og presenterer en plan
3.
Shoot og ferdigstillelse
4.
Overlevering og siste endringer
Hei Alexander, hvordan kommer jeg igang?
Det er kjempe enkelt, bare fyll ut skjema her
Herlig! Jeg går inn å ser på det nå
Hører fra deg✌️
La oss se hvordan vi kan hjelpe deg

Fyll ut disse tre enkle stegene, så vil vi kontakte deg så fort vi har mulighet.

1 / 3
Deres nettside

Lim gjerne inn nettadressen deres, dette gjør at vi kan stille riktigere spørsmål når vi kontakter deg.

2 / 3
Noe vi burde vite?

Skriv gjerne en setning eller to om hvilke spørsmål du lurer på, eller hva du ønsker hjelp med.

3 / 3
Forrige
Neste
Takk! Vi har mottatt innsendingen av skjemaet, og kommer tilbake til deg snart!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet

Hva sier kundene våre om oss?

Veldig fornøyd med hele prosessen!

Jeg har et ønske om å bygge en merkevare og gutta i Ecommercemarketing hjalp med å gjøre det til en realitet. De hjalp meg både med å definere merkevaren og de anbefalte meg en stil jeg burde følge. Basert på det hadde vi en shoot der vi tok bilder jeg kan bruke fremover. Veldig kult at de kunne hjelpe med mer en bare selve fotograferingen, da markedsføring ikke er mitt område. Veldig fornøyd med hele prosessen!

Martin Rokke

Veldig profesjonelt samarbeid

Gutta i Ecommercemarketing får min beste anbefaling når det kommer til fotografering, redigering av bilder samt et veldig profesjonelt samarbeid. Hele prosessen gikk veldig bra, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet og bruker dem gjerne igjen.

Cindy Mora

Terningkast 6

Ecommercemarketing er tre unge, men veldig erfarne gutter innenfor innholdsproduksjon. De er veldig kunnskapsrike, sprer god energi og lager veldig bra content. De brenner, er sultne, og elsker det de gjør. Jeg er kjempe takknemlig for det de har hjulpet oss med!

Marius Enerhaugen
Zpikes profilbilde

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.
Takk skal du ha! Vi kommer tilbake til deg snart.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.