Case:

Markedsstrategi, videoproduksjon, betalt annonsering og TikTok

Målet

Kapitalkurs har som mål å hjelpe gründere og startup selskaper med å hente kapital. De siste 18 årene, har deres kursmentor truffet mange ambisiøse gründere og over 100 startup selskaper, og han har identifisert de utfordringer de har når de skal hente kapital. Kapitalkurs vil at du skal få realisert din ide eller hente kapital for å skalere din virksomhet.

Oppdrag

Gjennom vårt samarbeid med Kapitalkurs, en anerkjent aktør som har bistår gründere og startups med kapitalinnhenting, fokuserer vi på å styrke deres digitale tilstedeværelse via målrettet innholdsproduksjon og annonsering på sosiale medier. Vår rolle er å formidle deres budskap og oppmuntre gründere til å realisere sine ideer eller skalere virksomheten. Ved å utnytte effektiv kommunikasjon, og bra innholdsproduksjon hjelper vi Kapitalkurs med å nå ut til enda flere ambisiøse gründere som trenger støtte i kapitalinnhenting.

Et utvalg videoer

Hør hva de sier

Siden jeg begynte på TikTok med Ecommerce Marketing, har Kapitalkurs utvidet sin rekkevidde blant ambisiøse gründere og startups. Plutselig var vi ikke bare et rådgivningsselskap som skjulte seg bak tradisjonelle kanaler. Kapitalkurs ble en mer synlig, engasjerende og relevant aktør for de som søkte kunnskap om kapitalinnhenting. TikTok har gitt en god respons, og jeg har allerede sett at nye kunder har funnet oss nettopp her.
Frode Øvrevik
Daglig leder

Bygge opp en troverdighet på kompetanse

For å vise frem deres kompetanse har vi gjort dette gjennom informativt innhold som går inn på relevante temaer innen trening og kosthold. 

1.

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.