Case:

Videoproduksjon for sosiale medier

Om kunden

Dette er Domino's Pizza

Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis har de mer enn 19 000 restauranter i over 92 internasjonale markeder. I Norge har de vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør.

Domino's… er lekne, unge, kule

I vårt samarbeid med Domino's Pizza fokuserer vi på å bygge merkevarekjennskap og øke preferansen for deres pizzaer i Norge gjennom målrettet og engasjerende innhold på TikTok og Snapchat. Målet er å posisjonere Domino's som lekne, unge og kule. Gjennom å utnytte ulike formater på TikTok og Snapchat, sikter vi mot å tiltrekke nye kunder og stimulere salgsvekst. Vi ønsker også å skape et levende, engasjert fellesskap rundt Domino's sosiale medier-kanaler, styrke merkevarens posisjon som en integrert del av hverdagen til målgruppen, og gjøre Domino's til førstevalget når man craver noe ekstra digg.

Et utvalg videoer

@dominosnorge

Det er CRAZY WEEK, og vi kjører halv pris på alle pizzaene på menyen! 🍕 Tilbudet gjelder kun ved henting, fra onsdag 24.04 til søndag 28.04 på alle Domino’s lokasjonene📍 Ses vi?👀

♬ original sound - Domino’s Pizza Norge 🍕🤤

Crazy Week annonse

Påskegiveaway

@dominosnorge

Det er påske, og selvfølgelig skal vi ha en påskegiveaway, hvor du kan vinne en valgfri stor pizza. For å være med i trekningen må du gjette hvor lang tid det tar å lage en stor Domino’s pizza, før den går i ovnen. 🐣 Vinneren blir trukket på påskeaften, og annonsert på vår story her på TikTok.

♬ original sound - Domino’s Pizza Norge 🍕🤤

Hvor godt kjenner du Domino's?

Gir bort 50 pizzaer

@dominosnorge Takk til alle som møtte opp!🍕 Vi skal gjøre masse gøy på TikTok fremover, følg med👀 #dominosnorge #giveaway #pizzafest ♬ original sound - Domino’s Pizza Norge 🍕🤤

Bygge opp en troverdighet på kompetanse

For å vise frem deres kompetanse har vi gjort dette gjennom informativt innhold som går inn på relevante temaer innen trening og kosthold. 

1.

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.