Case:

Slik skapte vi en skandinavisk atmosfære for Bosant

Om kunden

Dette er Bosant

Bosant er et norsk selskap som tilbyr bambus sengetøy. De kombinerer luksus med bærekraft, sørger for høy komfort, og tar samtidig ansvar for miljøet. Med en rask levering og solid kundesupport, er deres mål å forbedre søvnkvaliteten for kunder samtidig som de ivaretar planeten.

Oppdrag

For Bosant gjennomførte vi en helhetlig fotoshoot med en skandinavisk vinkling. Vi valgte nøye ut en ideell lokasjon som passet perfekt med Bosant sine produkterer og leide inn modeller som harmonerte med merkevarens image. Fra planlegging til praktisk gjennomføring sørget vi for at alt gikk sømløst.

Utvalg av bilder

Bygge opp en troverdighet på kompetanse

For å vise frem deres kompetanse har vi gjort dette gjennom informativt innhold som går inn på relevante temaer innen trening og kosthold. 

1.

Hør hva de sier

Ecommerce Marketing har virkelig utmerket seg blant alle byråene vi har samarbeidet med. Jeg må si at kvaliteten på arbeidet deres har vært eksepsjonell og har virkelig satt en ny standard for hva vi ser etter i en samarbeidspartner. Vi setter stor pris på den profesjonaliteten og engasjementet de har vist, og vi ser virkelig frem til å fortsette vårt samarbeid med Ecommerce Marketing.
Mo Massfih
Branding Manager

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.